logo
Célunk, hogy egy életérzést továbbítsunk elérhető áron. Elképzelésünk szerint olyan ruhákra van szükségünk melyek egyszerre kényelmesek és trendik. A divat a kreatív öntudatos nő rafinált fegyvere amivel kifejezi önmagát, hangulatait, érzéseit.
banner
Rólunk    Akció   Termékek       Kapcsolat

Sensuel Paris – Divat haladóknak

Szeile Mercédesz Petra vagyok. Családunk 15 éve foglalkozik azzal, hogy a nők szépségének kiteljesedését ruhatáruk változatossa és színessé tételével segítsük.

A divat világának központjai – Párizs és Milánó – évek óta nagy hatással van az ízlésemre, és célul tűztem ki, hogy ezeket a trendeket, minőségi ruhadarabokat elhozzam a magyar hölgyeknek.

Az időtakarékos internetes vásárlás elterjedésével tökéletes lehetőséget kaptam, hogy az én ízlésem szerint, gondosan válogatott, elérhető árú francia és olasz ruhadarabok egy általam „ boutique webshopnak” nevezett internetes áruházban kapjanak helyet.

A webshopban jellemzően alacsony darabszámú termékek találhatóak meg, így elenyésző az esélye annak, hogy valahol „szembe jön” egy Ön által hordott ruhadarab az utcán.

Kövess Minket

Írj nekünk üzenetet!